Një ndër hotelet e njohura në Kosovë është edhe Hotel Nora ku përveq një pamjës së bukur ofrohet një gamë e gjerë zgjedhjesh rreth kërkesave të mysafirëve me komoditetin,përsosmërin,pastëritn,shërbimet dhe stafin profesional ka dëshmuar që hynë në radhët e hoteleve me standarte evropiane.

Read more

Location: Klina, in Region: Peja

Rating ratings Avg.

Be the first to review


photo

Upcoming Events