Shtëpia e Ramë Bllacës

Objekt banimi i ndërtuar nga heroi kombëtar Ramë Bllaca. Sipas banorëve lokal dhe të dhënave historike ky objekt është i ndërtuar rreth vitit 1936. Edhepse ishte iniciatori kryesor për ndërtimin e shtëpi-kullës, Ramë Bllaca nuk...

Lexo më shumë
Vlerëso10 vlerësime mes 3.4

Komentet (1)

  • Demir Zekolli(para 2 viteve)

    CHwB-ja ka hartue Planin restaurues falas kurse Komuna e Therandes ka investue 35 000 Euro per realizim te Planit. Me 2010 Ministria e kulture mori Vendim per ndarjen e 100 000 Euro per vazhdimin e punimeve, fatkeqesishte ky Vendim nuk u jetesua.

    0 vlerësime mes 0

photo
mbrapa

Ngjarjet e ardhshme