Iligja

Banja e Pejës ka një vend të veqanët që nuk mund të gjindet në Kosovë por edhe në rajon.Aty buron ujë i nxeht termomineral me temperatur 48 gradë i cilë përdorët për shërime të sëmundjeve të ndryshme.Banja Iligja është një objekt për terapi fizikale,foto dhe magneto terapi,hidro terapi,elektro terapi,kinezo terapi dhe gjimnastika.Aty ka një sipërfaqe prej 54 hektar ku përfshihen disa fusha të sportit,dhe staza për ecje dhe vrapim.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimeve të ushqimit nga 2-5 euro

Pajisjet përcjellëse:

Kapaciteti i ujit i cili ka veti shëruse që buro është 18 litra në sekond.Hidro terapia aplikohet në dy pishina dhe bëhet në një numër të madh të vaskave. Kurse prkingu është për 500 vetura.

Vendndodhja:

Rruga Pejë-Mitrovicë

Dhomat:

Ka një kapacitet prej 200 shtretër.Dhomat kan nga një dhe dy dhe tre shtretër Caktimi i terminit për 24 orë kushto 20 euro ku llogaritet ushqimi, fjetja dheterapija. Për kategori të ndryshme, pensioner,invalidë,veteran,familje të dëshmorëve 15 euro.

Restoran:

Posedon një restorant, dhe byfe ku përgaditet kryesisht llojjllojshmeri mishrash

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso37 vlerësime mes 3.46

Komentet (4)

 • hasimja(para 3 viteve)

  ju lutem numrin e tel.shenoni ku mujm me kontaktu

  37 vlerësime mes 3.59
 • Fahridin Bellacerka Gjermani(para 3 viteve)

  Tung deshta te di ma shum per hotelin e juaj edhe qfar sherbime i ofroni ne se vi te ju ne pushim dhe qfar terapije ofroni apo qfar keni ne progrem nese keni mundsi informoni neoer mes e-mail dhe qmimet si jan ne kohen e pushimeve dhe sa koh duna perpara me rezervu flm tung

  8 vlerësime mes 2.88
 • faton muqolli(para 5 viteve)

  terapi fizikale

  23 vlerësime mes 2.61
 • luigj kolaj(para 5 viteve)

  dua te di pak ma shume per sherbimet tuaja. dhe numrin e tel.

  25 vlerësime mes 3.44
 • Shiko të gjitha komentet

photo

Ngjarjet e ardhshme