Kulla e Jetimit

Motel-Restauranti ofronë shumë mundësi argëtimi e mësimi të fesë islame.është restorant pa alkool dhe posedo disa dhoma gjumi,fusha të sportëve të ndryshme dhe shquhet sidomos për përgaditjën e ushqimit i cili është 100 % natyral.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso17 vlerësime mes 4.59

Komentet (5)

  • oktaj(para 2 viteve)

    nese vim pa rezervim a ka munsi me hanger iftar

    2 vlerësime mes 1
  • Liridon(para 3 viteve)

    A ka mundesi me dit se persona mujn te flejn me ni dhomedhe sa esht qmimi per nje nate

    1 Vlerëso mes 2
  • imran shaban shkup(para 3 viteve)

    a mujm te bojm rezervimet. telefonat sit ket munsi shkruni kit adres.

    2 vlerësime mes 1
  • bayram(para 3 viteve)

    049533580 ky eshte numri i restoranit

    5 vlerësime mes 2.4
  • hana(para 4 viteve)

    A ka mundesi te kemi numrin e telefonit per rezervim

    7 vlerësime mes 3.43
  • Shiko të gjitha komentet

photo

Ngjarjet e ardhshme