Premiera e Filmit SHKOLLA E MALEVE

E Shtunë, 13 Tetor 2012, 17:00, @ Kino ABC, Prishtine

Premiera e Filmit SHKOLLA E MALEVENe

Premiera do te shfaqet te shtunen duke filluar nga ora 17:00, si dhe ne terminet 19:00 dhe 21:00

Ngjarja zhvillohet nė vitin 1998-2000 nė Kosovė, ku ėshtė bazuar nė fakte tė vėrteta gjatė luftės sė...

Lexo më shumë
Vlerëso5 vlerësime mes 4.6

Nuk ka asnjë koment


photo
mbrapa

Ngjarjet e ardhshme