DAM Festivali!

E Premte, 30 Mars 2012, 19:30, @ Salla e Kuqe, Prishtine, Kosove

DAM Festivali!

Më 30 mars 2012 në oren 19:30 fillon DAM Festivali (Festivali Ndërkombëtar i Muzikantëve të Rinj) në Sallën e Kuqe në Prishtinë, Kosove e qe do të vazhdojë performancat e tij të mahnitshme deri me 14 prill 2012! Qendroni me ne...

Hapja Zyrtare

Spark-Band klasike (Gjermani)

Andrea Ritter, flaut bllok

Daniel Koschitzki, flaut bllok

Stefan Glaus, violinë-viola

Victor Plumettaz, Violonçel

Mischa Cheung, piano

Përshkrimi

DAM Festival (Festivali Ndërkombëtar i Muzikantëve të Rinj) zhvillohet në Kosovë nga viti 2006 dhe përmban një numer te madh te pjesemarresve ndërkombëtar dhe kombëtar. Muzikantët nga e gjithë bota kanë performuar Muzikë Bashkëkohore në DAM Festivalin. Mes emrave të njohur që vizituan kete festival janë: Alexandre Dubach (Zvicër), Peter Sheppard Skærved (Mbretëria e Bashkuar), David Dzubay (USA), Jan Pilch (Poloni), Ines Abdeldayem (Egjipt), DUEL (Francë), Petrit Çeku (Kosovë), Spark - Band klasike (Gjermani), Chloe Cailleton Trio (Francë), Luka Šulić (Kroaci), Fatos Qerimi (Shqipëri) etj. Seminaret janë gjithashtu te organizuara për studentët.

Adresa:

Festivali DAM

Shën Mustafë Hoxha No.41 / A

10000 Prishtinë Kosovë

Email: damfestival@gmail.com

Faqja Personale: www.damfest.com

Fjalët kyçe: festival, salla e kuqe, festival per te rinje

Vlerëso1 Vlerëso mes 5

Nuk ka asnjë koment


photo
mbrapa

Ngjarjet e ardhshme